Årets top 10

Broløkke kåret nr. 3 af kulturarvsstyrelsen. Læs mere på KUAS hjemmeside.

 

Hole in one

Vil du svinge golfkøllerne på ferien, er Sydlangeland stedet. Her skinner solen nemlig mere end i resten af landet, og lange ventetider er et ukendt fænomen.

Langelands Golf Bane smyger sig med sine 18 kønne huller harmonisk gennem det smukke landskab. Forbi skov, åbne marker og øens karakteristiske hatbakker, der giver et varieret og udfordrende golfspil i kuperet terræn.

Golf for alle

Golfrunden byder endvidere på betagende udsigter udover Langelandsbæltet og stemningsfulde kig til Fredmosen og Magleby Kirke.

Herudover byder Pay'n Play banen på 6 huller - og giver mulighed for dem, der ikke har noget officielt handicap, men gerne vil golfe.

Vær veludhvilet

Når du vælger et Golfophold på Herregaarden Broløkke kan du vælge at overnatte i vores charmerende Bed & Breakfast dobbeltværelser eller du kan vælge at indkvartere hele gruppen i enten Sneppehuset (8 personer) eller Herligheden (7 personer). Klik nedenfor, for at se om jeres foretrukne datoer for et golfophold på Broløkke er ledige:

Reservationer for Bed & Breakfast værelser Online booking kalender for Bed and breakfast værelser
Reservationer for Sneppehuset Online booking kalender for Bed and breakfast værelser
Reservationer for Herligheden Online booking kalender for Bed and breakfast værelser
Herregården Broløkke|Hedevejen 33|DK-5932 Humble|Tel.+45 62 56 23 50 man-fre ml. 9-16|Mail:info@brolokke.dk|Del med en ven